Vi brænder for at se dig skabe eventyr med din business!

Vi hedder Peter og Lise og vi hjælper dig, der mangler en ny hjemmeside, med at få din business online, så du kan begynde at modtage kunder og tjene penge i din virksomhed. Alt sammen for at du kan bruge din tid på det du brænder for og samtidig leve af det.

Peter, som er programmør har siden 1999 arbejdet indenfor online branchen, hvor han har hjulpet med at skabe god online forretninger. Hans baggrund er 15 års ansættelse hos Travelmarket, og backpacker sitet BackpackerPlanet.dk, som han driver med 2 kammerater. Derudover er Peter webudvikler på Aarhus Universitet.

Udover at være uddannet datamatiker har Peter gennem årene arbejdet som programmør, projektleder, intern konsulent og ikke mindst, så er han lidt af en online marketing-nørd.
Lise er uddannet mediegrafiker og har arbejdet med det online medie siden 2005, hvor hun har haft selvstændig grafisk virksomhed og skabt online universet Slipangsten.dk, som er et online site med stor succes.

Hos Stærke Sider arbejder vi for at få dig og din business til at stå stærkt, så du opnår success online. Det gør vi, fordi vi tror på, at hvis flere mennesker får indsigt i de muligheder der er, vil flere opnå success online og dermed tjene flere penge. Flere penge er ikke nok i sig selv, men det vil give dig søvn om natten og hjælpe dig til at skabe flere eventyr med din business.

Vi glæder os til at hjælpe dig igang og videre!

De bedste hilsener,
Peter og Lise

Har du brug for vores hjælp? Lad os tage en snak om dine behov!

Hvad enten du har brug for en ny hjemmeside eller hjælp til din eksisterende hjemmeside, står vi klar til at høre fra dig. Kontakt os her og lad os finde en løsning der passer til dig:

Ring på 31 14 28 39Skriv til os her!