Jeg brænder for at se dig skabe eventyr med din business!

Jeg hjælper dig, der mangler en ny hjemmeside, med at få din business online, så du kan begynde at modtage kunder og tjene penge i din virksomhed. Alt sammen for at du kan bruge din tid på det du brænder for og samtidig leve af det.

Som programmør har jeg siden 1999 arbejdet indenfor online branchen, hvor han har hjulpet med at skabe god online forretninger. Min baggrund er 15 års ansættelse hos Travelmarket, og backpacker sitet BackpackerPlanet.dk, som han driver med 2 kammerater. Derudover er jeg webudvikler på Aarhus Universitet.

Udover at være uddannet datamatiker har jeg gennem årene arbejdet som programmør, projektleder, intern konsulent og ikke mindst, så er han lidt af en online marketing-nørd.

Hos Stærke Sider arbejder jeg for at få dig og din business til at stå stærkt, så du opnår success online. Det gør jeg, fordi jeg tror på, at hvis flere mennesker får indsigt i de muligheder der er, vil flere opnå success online og dermed tjene flere penge. Flere penge er ikke nok i sig selv, men det vil give dig søvn om natten og hjælpe dig til at skabe flere eventyr med din business.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig igang og videre!

De bedste hilsener,
Peter Terp

Har du brug for min hjælp? Lad os tage en snak om dine behov!

Hvad enten du har brug for en ny hjemmeside eller hjælp til din eksisterende hjemmeside, står jeg klar til at høre fra dig. Kontakt mig her og lad os sammen finde en løsning der passer til dig:

Ring på 31 12 56 19Skriv til mig her!