Hvad andre siger om Stærke Sider...

Tryk på de navnene til venstre og se, hvad folk skriver!

“RESULTATET ER BLEVET ENDNU BEDRE END JEG HAVDE DRØMT OM”

Lise & Peter er topprofessionelle og servicemindede. De var fra start meget optagede af, og lydhør overfor mine ideer og tanker omkring min hjemmeside. Med den største indlevelse og respekt har de forvandlet det til et site, som på alle måder udstråler og afspejler mine ønsker.

Processen og samarbejdet har været utrolig behagelig og resultatet er blevet endnu bedre end jeg havde drømt om.

Det er tydeligt at Lise og Peter har hjertet med i det de laver og jeg vil til enhver tid give dem mine allervarmeste anbefalinger.

– Mette Piper, Psykoterapeut MPF

“JEG ER VIRKELIG BEGEJSTRET OVER JERES ARBEJDE”

Vil lige benytte lejligheden til at sige, at jeg virkelig er begejstret over jeres arbejde. Synes selve processen har været super god og jeres service helt i top.
Har en rigtig god fornemmelse af, at vi rent faktisk selv kan drive sitet fremover. Imponerende!! ?

Så tak for godt arbejde.

Michael Reinholdt, Partner i Cubicasa & Ejer af TalentMatch

“PETER HAR HURTIGT FUNDET UD AF, HVAD VI GERNE VILLE HAVE”

Vi har kun ros til Peter. Vi har helt sikkert ikke vidst nok om det at lave hjemmesider og har ikke haft tiden. Men alligevel har han hurtigt fundet ud af, hvad vi gerne ville have, og tingene er blevet løst hurtigt. Vi har flere gange sagt til hinanden, at det var lige sådan, vi havde forestillet os det.

Anne Marie & Rasmus, Indehaver af twodanesontour.com

“DET ER NEMT, DET VIRKER OG DET ER UDEN NOGET FIS!”

Det er nemt, det virker og det er uden noget fis! Åbenheden med, at vi selv kan følge dine timer osv, er rigtig godt.

Klippekortsordningen! Det har jeg virkelig savnet. Nogle ting kan jeg godt, men det er så fedt at have en, der kan hjælpe, hvor jeg kommer til kort! Det kan godt være lidt ensomt kun at være en af mig her, så en sparringspartner er virkeligt skønt!

Winnie Sørensen, Rejseblogger på Tales From Abroad og Online Marketing Manager på Hannibal.dk

“FORMÅR BEDRE END NOGEN ANDEN AT FORBINDE TEKNIK, FORRETNINGSFORSTÅELSE OG MARKEDSFØRING HELT OPTIMALT”

Peter formår, bedre end nogen anden jeg har mødt, at forbinde teknik, forretningsforståelse og markedsføring helt optimalt. Han har evnen og kreativiteten til at sætte sig ind i problemstillinger indenfor alle 3 områder og bringe den rigtige løsning frem. Han er en god sparringspartner – og formår også at løse de opgaver som han får til tiden og fuldt tilfredsstillende.

Kenneth Karl Nielsen, Rejseblogger på Globetrotters.dk og Online Marketing Manager på Travelmarket A/S

“EXAMPLE ON HOW CUSTOMER/DEVELOPER RELATIONSHIP ON PROJECTS SHOULD BE”

In this industry, client and developer relationship is important for projects to run smoothly. From tasks specification, exchange of ideas, to providing feedback, working with Peter is one of the better examples on how customer/developer relationship on projects should be.

One that is based on trust, working towards a common goal, and a positive attitude when overcoming hurdles along the way.

Paul Nerie, Projektleder hos 1902 Software

“PETER HAR EN KLAR FORRETNINGSFORSTÅELSE OG ER GOD TIL HURTIGT AT FÅ DANNET ET OVERBLIK OVER EN GIVEN OPGAVE”

Vi har fornøjelsen af at benytte Peter, som vores rådgiver i særligt komplekse web problematikker.

Det vi sætter særlig stor pris på, er Peters dybe engagement og fleksibilitet i samarbejdet.

Peter har en klar forretningsforståelse og er god til hurtigt at få dannet et overblik over en given opgave.

Tilmed er Peter yderst vellidt blandt vores Geeks, fordi han formidler budskaberne på en overskuelig, enkel og professionel måde og er i det hele taget en rigtig god og behagelig person, som vi sætter stor pris på.

Steffen Pederesen, indehaver af SweetGeeks.dk

“EN YDERST DYGTIG OG KOMPETENT WEBUDVIKLER, DER FORSTÅR AT SKABE ET GODT SAMARBEJDE”

Jeg har af flere omgange samarbejdet med Peter omkring setup og udvikling af hjemmesider for www.sweetgeeks.dk, og i den forbindelse har samarbejdet altid været en fornøjelse og en lærerig proces for mig, hvor jeg tilegner mig nye kundskaber.

Peter danner hurtigt et overblik over opgaven, og er dygtig til at planlægge arbejdsgangen, hvilket gør fremgangen af opgaven meget lettere for alle involverede. Man kan se og mærke, at han har engagement og mange års erfaring i branchen, da han fremlægger konstruktive og yderst brugbare løsninger, der altid giver den bedste løsning og resultat for opgaven.

Peter er samtidig rigtig god til at træde til og hjælpe, når mangel af forståelse eller problemer opstår i udviklingsfasen. Han er dygtig og hurtig til at finde løsninger, og er særdeles god til at formidle hjælpen videre på en overskuelig og forståelig måde. Han er stærk i at kommunikere og holde kommunikationen i et opgaveforløb.

Ikke nok med en professionel og flittig tilgang til tingene, så er Peter en rigtig god og imødekommende person. Jeg kan varmt anbefale Peter til andre!

Claire Frances Johansson, Multimedie Designer & Webudvikler, www.clairefj.com

“PETER HAR OVERBLIK OG ERFARING DER GØR HAM I STAND TIL AT LØSE OG VARETAGE OPGAVER SOM ANDRE GIVER OP OVERFOR”

Vi hyrede Peter da vi havde brug for en mand der kunne sætte et møde-booking site op for os hurtigt.

Peter løste opgaven hurtigt og kompetent, og vi var ikke et sekund i i tvivl om at opgaven var i erfarne hænder.

Mit indtryk af Peter er at hans mange år i branchen har givet ham et overblik og erfaring der gør ham i stand til at løse og varetage opgaver som andre giver op overfor.

Jeg kan varmt anbefale Peter og Stærke Sider til lignende opgaver!

Søren Risager, indehaver og partner i Webjuice.dk

“EN TRYGHED FOR SIKKER LEVERING”

“Jeg har flere gange brugt Lise Kryger som leverandør til både tryksager, annoncer og hjemmeside setup, og har i den forbindelse altid fået leveret et produkt, der svarede til mine krav og forventninger.

I en travl hverdag, er det vigtigt for mig, at en grafiker hurtigt fanger det budskab, der skal sendes, kobler det med en kreativitet, sikrer en hurtig og effektiv korrekturgang og ikke mindst overholder deadlines. Det har Lise formået til fuld tilfredshed.

Samtidig har Lise med sit overblik over trykkerier formået at få forhandlet nogle gode priser og leverancer i hus. Derfor mine bedste anbefalinger af Lise og hendes grafiske arbejde.”
Lene Lundquist, Ejer og HR-partner i LUNDQUIST Human Resource ApS

“PETER IS ONE OF THE BEST CLIENTS I HAVE EVER DEALT WITH IN WEB DEVELOPMENT WORLD”

Peter is very nice as a person and equally good as a client to interact with. He has in-depth knowledge of projects he would work on and would always provide a full bundle of information for the project. He has an excellent understanding of programming concepts and designing stuff. His communication skills make your work so easy and hassle free.

As per my opinion Peter is one of the best clients i have ever dealt with in Web Development World.

Arvind Kumar, Inimist.com

“LISE FORMÅEDE AT UNDERSTØTTE VORES HENSIGTER OG BUDSKABER VED HJÆLP AF HENDES KREATIVITET OG GRAFISKE TALENT”

“I forbindelse med udarbejdelse af brochure omhandlende IVÆRKSÆTTERPAKKEN, valgte vi at samarbejde med Lise Kryger. Opgaven var at omsætte nogle streger og tanker til en tryksag, og herefter sætte brochuren i produktion. Lise formåede at understøtte vores hensigter og budskaber ved hjælp af hendes kreativitet og grafiske talent.

Lise forestod en meget hurtig proces fra afdækning af ønsker og behov frem til selve leveringen. Yderligere afklaring foregik pr. mail og telefon, så ingen af os spildte unødig tid på møder og transport. Også på den tekstmæssige side er Lise ”ret skarp”, hvormed hun også kan være med til at foretage den sidste korrekturlæsning. En evne som kun de færreste grafikere har.

En anden ting, som vi virkelig satte pris på hos Lise var, at hun altid fulgte op på leveringen fra trykkeriet, og hun aldrig forlod opgaven før, vi havde modtaget et produkt der svarede til vores forventninger. Derfor er jeg heller ikke bange for at anbefale Lise Kryger, når jeg bliver spurgt om, hvorvidt jeg kender en god grafiker.”

Sten Olin, Iværksætterpakken.dk / Stenolin.com

“HURTIGHED, KREATIVITET OG OMTANKE…”

“Staerkesider’ udviklede vores logo med hurtighed, kreativitet og omtanke, og jeg kan på det varmeste anbefale deres ekspertise til grafiske opgaver”.

Wenche Svenning, projektleder ’Horsens på forkant med sundhed” 

“A HIGHLY PROFESSIONAL MANAGER AND DEVELOPMENT SPECIALIST…”

“I recommend Peter Vejrum Terp as a highly professional manager, and development specialist with great experience, and most of all a person you would be happy to work with.”

Konstantin Senko, Ciklum, Ukraine