ColdFusion & Lucee udvikling

af erfaren ColdFusion udvikler

Hvad er ColdFusion?

ColdFusion skiller sig ud som et effektivt sprog til at udvikle datadrevne hjemmesider med færre linjer kode sammenlignet med PHP, Java eller ASP.NET. Dets styrke ligger i evnen til hurtigt at udvikle selv komplekse websteder, hvilket gør det til et værdifuldt værktøj for virksomheder, der ønsker hurtig udvikling og implementering af webapplikationer. Selvom det ikke er så populært som nogle nyere teknologier, forbliver ColdFusion en kraftfuld ressource i softwareudvikling.

Kun få erfarne ColdFusion og Lucee udviklere i Danmark

I Danmark er eksperter i ColdFusion og Lucee en sjældenhed, især dem med mange års erfaring. Jeg skiller mig ud i denne eksklusive gruppe, med fornøjelsen af at have programmeret i ColdFusion siden 2001. Det betyder, at jeg bringer mere end 20 års erfaring til bordet.

Denne dybdegående erfaring sikrer, at jeg effektivt kan tackle selv de mest komplekse udfordringer, altid med et øje for at bevare den højeste kvalitet af mit arbejde.

Få ekspert hjælp til ColdFusion/Lucee

Derfor skal du tage fat i mig!

Jeg hjælper dig med din ColdFusion eller Lucee hjemmeside!
Her får du nogle af grundene til, at du skal hive fat i mig:

Få en hjemmeside-aftale

Få hjemmesiden holdt ved lige, opdateret, rettet, og udviklet, som du ønsker det!

20+ års ColdFusion erfaring

Du får hjælp af ColdFusion ekspert, som har mere end 20 års erfaring med i bagagen!

Din business – din løsning

Din business skal være helt igennem unik. Få opdateret hjemmesiden, så den passer til dig!

Derfor kan jeg hjælpe dig med ColdFusion & Lucee!

Siden 2001 har jeg været beskæftiget med programmering i ColdFusion. Efterfølgende, da Lucee blev introduceret på markedet som et open source-alternativ, begyndte jeg også at arbejde med dette. Min erfaring gør at du trygt kan lægge dine ColdFusion udfordringer i mine hænder.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Peter og har siden 1999 arbejdet som programmør indenfor online branchen, hvor jeg har hjulpet små- og mellemstore virksomheder med at skabe gode online forretninger.

Min baggrund er blandt andet fra arbejde på Travelmarket og Aarhus Universitet, stifter af og backpacker sitet BackpackerPlanet.dk som jeg senere har solgt, stifter af En Verden Af Rejser og medstifter og blogger på Eventyrsstyrelsen

Udover at være uddannet datamatiker, har jeg gennem årene arbejdet som programmør, projektleder, intern konsulent, teknisk konsulent, marketing og UX (brugeroplevelser).

Her på Stærke Sider hjælper jeg dig med at få din business til at stå stærkere online. Det gør jeg blandt andet ved at hjælpe dig med dine ColdFusion kode udfordringer.

Peter Vejrum Terp

Timepris

Til dig der har brug for 1-2 timers hjælp.

900,- pr. time.

(prisen er ex. moms.)

2+ timer

Til dig med mellemstore opgaver

850- pr. time.

(prisen er ex. moms.)

10+ timer

Til dig der har større opgaver

800,- pr. time.

(prisen er ex. moms.)

Hvad har du brug for? Kontakt mig herunder!

Skriv til mig her:

Det siger kunderne om Stærke Siders arbejde:


Tryk på overskrifterne herunder og referencerne “ruller” ud.

Peter formår, bedre end nogen anden jeg har mødt, at forbinde teknik, forretningsforståelse og markedsføring helt optimalt. Han har evnen og kreativiteten til at sætte sig ind i problemstillinger indenfor alle 3 områder og bringe den rigtige løsning frem. Han er en god sparringspartner – og formår også at løse de opgaver som han får til tiden og fuldt tilfredsstillende.

Kenneth Karl Nielsen, Rejseblogger på Globetrotters.dk og Online Marketing Manager på Travelmarket A/S

Jeg har af flere omgange samarbejdet med Peter omkring setup og udvikling af hjemmesider og i den forbindelse har samarbejdet altid været en fornøjelse og en lærerig proces for mig, hvor jeg tilegner mig nye kundskaber.

Peter danner hurtigt et overblik over opgaven, og er dygtig til at planlægge arbejdsgangen, hvilket gør fremgangen af opgaven meget lettere for alle involverede. Man kan se og mærke, at han har engagement og mange års erfaring i branchen, da han fremlægger konstruktive og yderst brugbare løsninger, der altid giver den bedste løsning og resultat for opgaven.

Peter er samtidig rigtig god til at træde til og hjælpe, når mangel af forståelse eller problemer opstår i udviklingsfasen. Han er dygtig og hurtig til at finde løsninger, og er særdeles god til at formidle hjælpen videre på en overskuelig og forståelig måde. Han er stærk i at kommunikere og holde kommunikationen i et opgaveforløb.

Ikke nok med en professionel og flittig tilgang til tingene, så er Peter en rigtig god og imødekommende person. Jeg kan varmt anbefale Peter til andre!

Claire Frances Johansson, Multimedie Designer & Webudvikler, www.clairefj.com

Vil lige benytte lejligheden til at sige, at jeg virkelig er begejstret over jeres arbejde. Synes selve processen har været super god og jeres service helt i top.
Har en rigtig god fornemmelse af, at vi rent faktisk selv kan drive sitet fremover. Imponerende!! ?

Så tak for godt arbejde.

Michael Reinholdt, Partner i Cubicasa & Ejer af TalentMatch

Vi hyrede Peter da vi havde brug for en mand der kunne sætte et møde-booking site op for os hurtigt.

Peter løste opgaven hurtigt og kompetent, og vi var ikke et sekund i i tvivl om at opgaven var i erfarne hænder.

Mit indtryk af Peter er at hans mange år i branchen har givet ham et overblik og erfaring der gør ham i stand til at løse og varetage opgaver som andre giver op overfor.

Jeg kan varmt anbefale Peter og Stærke Sider til lignende opgaver!

Søren Risager, indehaver og partner i Webjuice.dk

Stærke Sider er topprofessionel og serviceminded. Peter var fra start meget optagede af, og lydhør overfor mine ideer og tanker omkring min hjemmeside. Med den største indlevelse og respekt har Peter forvandlet det til et site, som på alle måder udstråler og afspejler mine ønsker.

Processen og samarbejdet har været utrolig behagelig og resultatet er blevet endnu bedre end jeg havde drømt om.

Det er tydeligt at Peter har hjertet med i det han laver og jeg vil til enhver tid give Stærke Sider mine allervarmeste anbefalinger.

– Mette Piper, Psykoterapeut MPF