Få en ny, flot hjemmeside
  •   Mangler du en ny hjemmeside?

  •   Trænger din gamle hjemmeside til nyt design?

  •   Har du prøvet at lave en selv, men måtte give op?

  Resultatet er blevet endnu bedre, end jeg havde drømt om

“Peter er topprofessionel og servicemindet. Han var fra start meget optagede af, og lydhør overfor mine ideer og tanker omkring min hjemmeside. Med den største indlevelse og respekt har han forvandlet det til et site, som på alle måder udstråler og afspejler mine ønsker.

Processen og samarbejdet har været utrolig behagelig og resultatet er blevet endnu bedre end jeg havde drømt om. Det er tydeligt at Peter har hjertet med i det han laver og jeg vil til enhver tid give ham mine allervarmeste anbefalinger.” – Mette Piper, Psykoterapeut MPF   

Få en ny hjemmeside – skal jeg hjælpe dig?

Derfor skal du ha' en hjemmeside!

Stort set alle bruger i dag nettet til at finde det, de skal bruge hjælp til. Enten for at finde hjælp eller for at læse mere om dem, der skal hjælpe dem. Internettet giver dig en storartet mulighed for at vise hvem du er, dine kompetencer og skabe ro og tillid for den, der søger.

Når din business ligger online, er nem at finde og sat flot og funktionelt op, vil dine potentielle kunder nemmere finde ro og tryghed i at mærke, om de tør handle med dig. Derfor er det så vigtigt, at du og din business fremstår ordentligt og udstråler dine værdier og kompetencer – dine stærke sider.

At stå frem med dine stærke sider er det, jeg har erfaring med og hjælper dig med.

Prisen på en ny hjemmeside er fra 6.995,- dkk ex moms og afhænger din hjemmesidens omfang.

Udvalgte hjemmesider, Stærke Sider har lavet

Stærke Sider går hele vejen

Fordi jeg er stærk både teknisk og online marketing mæssigt (og har et grafisk øje), kan jeg hjælpe dig fra processens start med rådgivning og sparring, hjemmesidens opsætning og design – men også bagefter, når din side er færdig. Du kan få det hele via klippekort, månedlig aftale eller bare hjælp til hjemmesiden ad hoc.

Hvis du udelukkende ønsker dig en ny hjemmeside, hjælper jeg dig med:

  Installering af WordPress så du får en hjemmeside, du fremover selv kan redigere tekster og indhold på.

  Opsætning af relevante plugins så dit site bliver funktionelt alt efter de behov, du og din business har.

  Temainstallation (template) så dit site bliver opbygget flot og professionelt.

  Design af hjemmesiden, farver og typografi så din nye hjemmeside afspejler dine værdier, kompetencer mod den målgruppe, du henvender dig til.

  Klargøring til SEO så du selv fremover kan sørge for, at du kommer til at ligge godt i Googles søgemaskine.

  Responsivt site så din hjemmeside fremstår flot på de hyppigst anvendte devices

  Publiceres på dit ønskede domæne så du undgår selv at fedte rundt med webhotel og lignende.

Lige det, du har brug for?

Derfor skal du tage fat i mig!

Der er flere måder jeg hjælper dig med din online business.
Her får du nogle af grundene til, du skal hive fat i mig!

Få en flot, ny hjemmeside

Du mangler en ny, flot hjemmeside der præsenterer dig godt!

Professionelt look and feel

Du gider ikke halvhjertede hjemmesider, du vil fremstå seriøs og professionelt.

Din business – din løsning

Din business er din – og helt igennem unik. Det skal din hjemmeside også udstråle.

Mere tid til din egen passion!

Du ønsker at bruge din kostbare tid på det, du brænder allermest for, fremfor webudvikling og teknik!

WordPress erfaring

Du ønsker hjælp af WordPress eksperter, som har mere end 10 års WordPress erfaring med i bagagen!

Online Media eksperter

Du ønsker en bred insats – programmør, online marketing mand og et stærkt grafisk øje.

Lidt om Stærke Sider

Jeg hedder Peter og jeg hjælper dig, der mangler en ny hjemmeside, med at få din business online, så du kan begynde at modtage kunder og tjene penge i din virksomhed. Alt sammen for, at du kan bruge din tid på det, du brænder for – og leve af det.

Jeg hjælper også dig, der allerede har en hjemmeside, med at vedligeholde den, opdatere den og udvikle den, så den passer til dig og det, du ønsker at udstråle.

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet programmør og har siden 1999 arbejdet indenfor online branchen, hvor jeg har hjulpet med at skabe gode online forretninger. Min baggrund er 15 års ansættelse hos Travelmarket, hvor jeg også var online marketing mand. Jeg har også tidligere drevet backpacker sitet BackpackerPlanet.dk sammen med 2 kammerater (sitet er blevet solgt i 2018). I dag er jeg webudvikler på Aarhus Universitet, og så driver jeg hjemmesiden En verden af rejser og Evemtyrsstyrelsen.dk.

Udover at være uddannet som programmør har jeg gennem årene arbejdet som projektleder, intern konsulent og ikke mindst, og så er jeg lidt af en online marketingnørd.

Her på Staerkesider.dk hjælper jeg dig med at få dig og din business til at stå stærkt, så du opnår success online. Det gør jeg, fordi jeg tror på, at hvis flere mennesker får indsigt i de muligheder der er, vil flere opnå success online og dermed ro i maven og søvn om natten – og brænde for passionen om dagen.

 

Jeg brænder for at optimere dine online muligheder,
så du kan skabe eventyr med din business!

 

Peter Vejrum Terp

Lad mig høre, hvad du har brug for!

Skriv til mig her – eller ring på 3112 5619

Det siger kunderne om Stærke Siders arbejde:


Tryk på overskrifterne herunder og referencerne “ruller” ud.

Peter er topprofessionel og servicemindet. Han var fra start meget optagede af, og lydhør overfor mine ideer og tanker omkring min hjemmeside. Med den største indlevelse og respekt har han forvandlet det til et site, som på alle måder udstråler og afspejler mine ønsker.

Processen og samarbejdet har været utrolig behagelig og resultatet er blevet endnu bedre end jeg havde drømt om.

Det er tydeligt at Peter har hjertet med i det han laver og jeg vil til enhver tid give ham mine allervarmeste anbefalinger.

– Mette Piper, Psykoterapeut MPF

Vil lige benytte lejligheden til at sige, at jeg virkelig er begejstret over dit arbejde. Synes selve processen har været super god og din service helt i top.
Har en rigtig god fornemmelse af, at vi rent faktisk selv kan drive sitet fremover. Imponerende!! ?

Så tak for godt arbejde.

Michael Reinholdt, Partner i Cubicasa & Ejer af TalentMatch

Vi hyrede Peter da vi havde brug for en mand der kunne sætte et møde-booking site op for os hurtigt.

Peter løste opgaven hurtigt og kompetent, og vi var ikke et sekund i i tvivl om at opgaven var i erfarne hænder.

Mit indtryk af Peter er at hans mange år i branchen har givet ham et overblik og erfaring der gør ham i stand til at løse og varetage opgaver som andre giver op overfor.

Jeg kan varmt anbefale Peter og Stærke Sider til lignende opgaver!

Søren Risager, indehaver og partner i Webjuice.dk

“Jeg har flere gange brugt Stærke Sider som leverandør til hjemmeside setup, og har i den forbindelse altid fået leveret et produkt, der svarede til mine krav og forventninger.

I en travl hverdag, er det vigtigt for mig, at han hurtigt fanger det budskab, der skal sendes, kobler det med en kreativitet, sikrer en hurtig og effektiv korrekturgang og ikke mindst overholder deadlines. Det har Stærke Sider formået til fuld tilfredshed.

Derfor mine bedste anbefalinger af Stærke Sider.”
Lene Lundquist, Ejer og HR-partner i LUNDQUIST Human Resource ApS

Jeg har af flere omgange samarbejdet med Peter omkring setup og udvikling af hjemmesider for www.sweetgeeks.dk, og i den forbindelse har samarbejdet altid været en fornøjelse og en lærerig proces for mig, hvor jeg tilegner mig nye kundskaber.

Peter danner hurtigt et overblik over opgaven, og er dygtig til at planlægge arbejdsgangen, hvilket gør fremgangen af opgaven meget lettere for alle involverede. Man kan se og mærke, at han har engagement og mange års erfaring i branchen, da han fremlægger konstruktive og yderst brugbare løsninger, der altid giver den bedste løsning og resultat for opgaven.

Peter er samtidig rigtig god til at træde til og hjælpe, når mangel af forståelse eller problemer opstår i udviklingsfasen. Han er dygtig og hurtig til at finde løsninger, og er særdeles god til at formidle hjælpen videre på en overskuelig og forståelig måde. Han er stærk i at kommunikere og holde kommunikationen i et opgaveforløb.

Ikke nok med en professionel og flittig tilgang til tingene, så er Peter en rigtig god og imødekommende person. Jeg kan varmt anbefale Peter til andre!

Claire Frances Johansson, Multimedie Designer & Webudvikler, www.clairefj.com

Peter formår, bedre end nogen anden jeg har mødt, at forbinde teknik, forretningsforståelse og markedsføring helt optimalt. Han har evnen og kreativiteten til at sætte sig ind i problemstillinger indenfor alle 3 områder og bringe den rigtige løsning frem. Han er en god sparringspartner – og formår også at løse de opgaver som han får til tiden og fuldt tilfredsstillende.

Kenneth Karl Nielsen, Rejseblogger på Globetrotters.dk og Online Marketing Manager på Travelmarket A/S