Få hjælp til din hjemmeside
  •   Er du ved at gå død i hjemmesidebøvl og tekniske problemer?

  •   Ser hjemmesiden gammel og rodet ud?

  •   Udtrykker hjemmesiden alt det, du IKKE er?

  •   Drømmer du om at bruge din dyrebare tid på andet end hjemmesiden?

  •   Mangler du en ekstra hånd til alt det online?

Resultatet er blevet endnu bedre, end jeg havde drømt om

“Lise & Peter er topprofessionelle og servicemindede. De var fra start meget optagede af, og lydhør overfor mine ideer og tanker omkring min hjemmeside. Med den største indlevelse og respekt har de forvandlet det til et site, som på alle måder udstråler og afspejler mine ønsker.

Processen og samarbejdet har været utrolig behagelig og resultatet er blevet endnu bedre end jeg havde drømt om. Det er tydeligt at Lise og Peter har hjertet med i det de laver og jeg vil til enhver tid give dem mine allervarmeste anbefalinger.” – Mette Piper, Psykoterapeut MPF

Få styr på hjemmesiden – vi skal nok hjælpe dig!

Kontakt os her og

Stå stærkt online!

Stort set alle bruger i dag nettet til at finde det, de skal bruge hjælp til. Enten for at finde hjælp eller for at læse mere om dem der kan hjælpe dem. Internettet giver dig en storartet mulighed for at vise hvem du er, dine kompetencer og skabe ro og tillid for den, der søger.

Når din business ligger online, er nem at finde og sat flot og funktionelt op, vil dine potentielle kunder nemmere finde ro og tryghed i at mærke, om de tør handle med dig. Derfor er det så vigtigt at du og din business fremstår ordentligt og udstråler dine værdier og kompetencer, dine stærke sider.

At stå frem med dine stærke sider er det vi har erfaring med og hjælper dig med.

Med os på sidelinjen kan du få hjælp til din hjemmeside – her er et lille udvalg af muligheder, du kan få hjælp til:

  opdateringer, rettelser og nye tiltag på hjemmesiden, så din hjemmeside er ajour med dine ydelser, events og nyheder.

  grafiske og designmæssige løft, der holder ro og får din hjemmeside til at udstråle dine professionelle kompetencer.

  tekstrettelser, så din hjemmeside ser prof ud og fjerner unødige kliks væk fra din side.

  plugin opdateringer, så din hjemmesides ikke pludselig går ned eller bliver hacked.

  teknisk hjælp – få hjælp, når det hele driller eller hjemmesiden går i udu.

  gennemgang af dit eksisterende site, så du får et overblik over hvor din hjemmeside trænger til en kærlig hånd, løft eller rettelse, så den konverterer bedre.

  ny hjemmeside, så du starter på en frisk eller kommer online for første gang.

Hvad har du brug for hjælp til?

Derfor skal du tage fat i os!

Der er flere måder vi hjælper dig med din online business.
Her får du nogle af grundene til, du skal hive fat i os!

Få en hjemmeside-aftale

Få hjemmesiden holdt ved lige, opdateret, rettet, og udviklet, som du ønsker det!

Fremstå professionelt online!

Lad din professionalisme komme til udtryk online med din hjemmeside!

Din business – din løsning

Din business er din og helt igennem unik. Få en hjemmeside, der passer til dig!

Mere tid til din egen passion!

Du kan lægge bekymringer om hjemmesiden til side og genvinde fokus på det, du brænder allermest for at lave i stedet!

WordPress erfaring

Du får hjælp af WordPress eksperter, som begge har mere end 6 års WordPress erfaring med i bagagen!

Online Media eksperter

Du får hjælp fra både mediegrafiker og programmør som komplimenterer hinanden fagligt.

Derfor kan vi hjælpe dig med din hjemmeside!

Vi hedder Peter og Lise og vi hjælper dig, der mangler en ny hjemmeside, med at få din business online, så du kan begynde at modtage kunder og tjene penge i din virksomhed. Alt sammen for at du kan bruge din tid på det du brænder for og samtidig leve af det.

Vi hjælper også dig, der allerede har en hjemmeside, med at vedligeholde den, opdatere den og udvikle den, så den passer til dig og det du ønsker at udstråle.

Hvem er vi?

Peter, som er programmør har siden 1999 arbejdet indenfor online branchen, hvor han har hjulpet med at skabe gode online forretninger. Hans baggrund er 15 års ansættelse hos Travelmarket, og backpacker sitet BackpackerPlanet.dk, som han driver med 2 kammerater. Derudover er Peter webudvikler på Aarhus Universitet.

Udover at være uddannet datamatiker har Peter gennem årene arbejdet som programmør, projektleder, intern konsulent og ikke mindst, så er han lidt af en online marketingnørd.

Lise er uddannet mediegrafiker og har arbejdet med det online medie siden 2005, hvor hun har arbejdet på HWAM Heat Design og PILGRIM. Hun har siden haft selvstændig grafisk virksomhed og skabt online universet Slipangsten.dk.

Her på Stærke Sider hjælper vi dig med at få dig og din business til at stå stærkt, så du opnår success online. Det gør vi, fordi vi tror på, at hvis flere mennesker får indsigt i de muligheder der er, vil flere opnå success online og dermed ro i maven og søvn om natten – og brænde for passionen om dagen.

 

Vi brænder for at optimere dine online muligheder,
så du kan begynde at skabe eventyr med din business!

 

Lise Kryger og Peter Vejrum Terp.

Lise Kryger

Mediegrafiker

Lise og Peter Stærke Sider

Peter Vejrum Terp

Programmør

Lad os få en snak om, hvad du har behov for!

Skriv til os her:

Det siger vores kunder om vores arbejde:


Tryk på overskrifterne herunder og referencerne “ruller” ud.

Lise & Peter er topprofessionelle og servicemindede. De var fra start meget optagede af, og lydhør overfor mine ideer og tanker omkring min hjemmeside. Med den største indlevelse og respekt har de forvandlet det til et site, som på alle måder udstråler og afspejler mine ønsker.

Processen og samarbejdet har været utrolig behagelig og resultatet er blevet endnu bedre end jeg havde drømt om.

Det er tydeligt at Lise og Peter har hjertet med i det de laver og jeg vil til enhver tid give dem mine allervarmeste anbefalinger.

– Mette Piper, Psykoterapeut MPF

Vil lige benytte lejligheden til at sige, at jeg virkelig er begejstret over jeres arbejde. Synes selve processen har været super god og jeres service helt i top.
Har en rigtig god fornemmelse af, at vi rent faktisk selv kan drive sitet fremover. Imponerende!! ?

Så tak for godt arbejde.

Michael Reinholdt, Partner i Cubicasa & Ejer af TalentMatch

Vi hyrede Peter da vi havde brug for en mand der kunne sætte et møde-booking site op for os hurtigt.

Peter løste opgaven hurtigt og kompetent, og vi var ikke et sekund i i tvivl om at opgaven var i erfarne hænder.

Mit indtryk af Peter er at hans mange år i branchen har givet ham et overblik og erfaring der gør ham i stand til at løse og varetage opgaver som andre giver op overfor.

Jeg kan varmt anbefale Peter og Stærke Sider til lignende opgaver!

Søren Risager, indehaver og partner i Webjuice.dk

“Jeg har flere gange brugt Lise Kryger som leverandør til både tryksager, annoncer og hjemmeside setup, og har i den forbindelse altid fået leveret et produkt, der svarede til mine krav og forventninger.

I en travl hverdag, er det vigtigt for mig, at en grafiker hurtigt fanger det budskab, der skal sendes, kobler det med en kreativitet, sikrer en hurtig og effektiv korrekturgang og ikke mindst overholder deadlines. Det har Lise formået til fuld tilfredshed.

Samtidig har Lise med sit overblik over trykkerier formået at få forhandlet nogle gode priser og leverancer i hus. Derfor mine bedste anbefalinger af Lise og hendes grafiske arbejde.”
Lene Lundquist, Ejer og HR-partner i LUNDQUIST Human Resource ApS

“I forbindelse med udarbejdelse af brochure omhandlende IVÆRKSÆTTERPAKKEN, valgte vi at samarbejde med Lise Kryger. Opgaven var at omsætte nogle streger og tanker til en tryksag, og herefter sætte brochuren i produktion. Lise formåede at understøtte vores hensigter og budskaber ved hjælp af hendes kreativitet og grafiske talent.

Lise forestod en meget hurtig proces fra afdækning af ønsker og behov frem til selve leveringen. Yderligere afklaring foregik pr. mail og telefon, så ingen af os spildte unødig tid på møder og transport. Også på den tekstmæssige side er Lise ”ret skarp”, hvormed hun også kan være med til at foretage den sidste korrekturlæsning. En evne som kun de færreste grafikere har.

En anden ting, som vi virkelig satte pris på hos Lise var, at hun altid fulgte op på leveringen fra trykkeriet, og hun aldrig forlod opgaven før, vi havde modtaget et produkt der svarede til vores forventninger. Derfor er jeg heller ikke bange for at anbefale Lise Kryger, når jeg bliver spurgt om, hvorvidt jeg kender en god grafiker.”

Sten Olin, Iværksætterpakken.dk / Stenolin.com

Jeg har af flere omgange samarbejdet med Peter omkring setup og udvikling af hjemmesider for www.sweetgeeks.dk, og i den forbindelse har samarbejdet altid været en fornøjelse og en lærerig proces for mig, hvor jeg tilegner mig nye kundskaber.

Peter danner hurtigt et overblik over opgaven, og er dygtig til at planlægge arbejdsgangen, hvilket gør fremgangen af opgaven meget lettere for alle involverede. Man kan se og mærke, at han har engagement og mange års erfaring i branchen, da han fremlægger konstruktive og yderst brugbare løsninger, der altid giver den bedste løsning og resultat for opgaven.

Peter er samtidig rigtig god til at træde til og hjælpe, når mangel af forståelse eller problemer opstår i udviklingsfasen. Han er dygtig og hurtig til at finde løsninger, og er særdeles god til at formidle hjælpen videre på en overskuelig og forståelig måde. Han er stærk i at kommunikere og holde kommunikationen i et opgaveforløb.

Ikke nok med en professionel og flittig tilgang til tingene, så er Peter en rigtig god og imødekommende person. Jeg kan varmt anbefale Peter til andre!

Claire Frances Johansson, Multimedie Designer & Webudvikler, www.clairefj.com

Peter formår, bedre end nogen anden jeg har mødt, at forbinde teknik, forretningsforståelse og markedsføring helt optimalt. Han har evnen og kreativiteten til at sætte sig ind i problemstillinger indenfor alle 3 områder og bringe den rigtige løsning frem. Han er en god sparringspartner – og formår også at løse de opgaver som han får til tiden og fuldt tilfredsstillende.

Kenneth Karl Nielsen, Rejseblogger på Globetrotters.dk og Online Marketing Manager på Travelmarket A/S