Sæt turbo på din business

Skab tid til at tjene penge og få glæden igen!

Dette kursus har fokus på hvordan du får meget mere ud af din arbejdsdag uden at arbejde mere.

Online kurset giver dig redskaber der hjælper dig med at eliminere overflødige opgaver, automatisere rutinearbejdet i din business og ikke mindst skabe tid til de sjove opgaver og få glæden tilbage i din business.

 Jeg oplevede at jeg brugte tid på rigtig mange overflødige ting, og sparede næsten en hel dag om ugen. 

Er du selvstændig med din egen business, er du blevet ramt af for mange opgaver der stjæler din tid, og efterlader dig apatisk, stresset og har glæden forladt dig i din business? Så glæd dig til at opdage:

  •   Hvordan du eliminerer de overflødige opgaver med simple øvelser.
  •   Hvordan du med 80/20 princippet, arbejder mindre med med samme resultat.
  •   Fordelene ved masseproduktion, også i din mindre business.
  •   Alt det sjove du kan nå, fordi du automatiserer.
  •   Hvad god planlægning betyder for dit fokus og overskud i hverdagen.

Som enmandsbusiness eller mindre business er det nemt at ryge i administrationsfælden.

Du har et godt produkt men tiden går med at besvare mails, telefon, at opdatere Facebook og andre sociale medier. Du bruger sikkert også tid på at producere nyhedsbreve og indhold til din hjemmeside. Alt sammen vigtige opgaver i din business, men de er også meget tidskrævende, måske stjæler de af den dyrbare tid du skulle bruge på at tjene penge eller sjove opgaver.

Situationen

Som enmandsbusiness eller mindre business er det nemt at ryge i administrationsfælden.

Du har et godt produkt, og du har måske allerede en hjemmeside kørende, Facebook og andre sociale medier, der skal opdateres, nyhedsbreve der skal skrives, telefoner der skal tages, og en masse mails der skal besvares.

Mange af de her ting kræver en masse tid, som stjæler tiden fra der, hvor du egentlig gerne ville have dit fokus – nemlig på dit produkt.

Da du startede op som selvstændig, var det sikkert din tanke, at du bare skulle producere helt vildt meget og komme hurtigt fremad, men efter et stykke tid opdager du, at al din tid stort set går med alle de opgaver, som ikke handler om dit produkt, men om alt det, der ligger udenom dit produkt. Opgaverne er tidskrævende, og flere af dem er ikke specielt sjove.

Det var ikke just det, du drømte om, da du sprang ud som selvstændig.

Løsningen

Jeg har skabt et kursus der kan forandre din situation. Et kursus der kan forandre din kurs så du får det sjove tilbage i hverdagen, så du får fritid igen, mindre stress og mere tid familie og venner.

Det hele handler om forandring af dit adfærd, eliminering af overflødige opgaver og automatisering af din hverdag.

Vi bruger ofte meget tid på ting, der ikke giver os værdi, vi er bare ikke bevidste om det. Derudover får vi skabt uhensigtsmæssige vaner, og vi udfører måske opgaver, der lige så godt kunne automatiseres eller måske slet ikke burde blive udført osv.

“Sæt turbo på din business” kurset er for dig der ønsker at ændre din adfærd, for at få tid til det, du brænder for – nemlig det der i sin tid gjorde, at du blev selvstændig, ved at automatisere og eliminere det overflødige.

Hvorfor mig?

Peter Vejrum TerpJeg hedder Peter Vejrum Terp, og jeg igennem 15 år formået at drive to firmaer, mens jeg havde en fuldtidsstilling. Som om at det ikke var en stor nok belastning, brugte jeg også fire timer om dagen på transport til og fra mit arbejde.

I den periode lærte jeg hvordan jeg fik optimeret min hverdag mest muligt, så det ikke påvirkede min familie mere end højest nødvendigt. Jeg lærte hvordan jeg kunne udnytte de fire timer om dagen til transport mest optimalt, og dermed bruge transporttiden til at drive mine firmaer. Ud over det har jeg også lært hvordan der med en koncentreret indsats kan komme rigtig meget ud af blot en times arbejde.

Mine erfaringer har jeg samlet i kurset og du dermed høste gevinsten af dem, og slippe for at lave de samme fejl som mig.