NY HJEMMESIDE?

nyhjemmeside

Få en stærk hjemmeside og bliv synlig online

 •  Du får en mobilvenlig hjemmeside.

 •  Opdater selv dit eget indhold på siden.

 •  Du kommer til at fremstå professionelt.

Ny hjemmeside?

 •  Drømmer du om at få din business online?
 •  Ser din hjemmeside træt og gammel ud?
 •  Har du givet op på at lave det hele selv?
 •  Driller WordPress og det tekniske for meget?
 •  Træt af at bruge al din tid på at fedte rundt på sitet?

Lise & Peter er topprofessionelle og servicemindede. De var fra start meget optagede af, og lydhør overfor mine ideer og tanker omkring min hjemmeside. Med den største indlevelse og respekt har de forvandlet det til et site, som på alle måder udstråler og afspejler mine ønsker.

Processen og samarbejdet har været utrolig behagelig og resultatet er blevet endnu bedre end jeg havde drømt om.

Det er tydeligt at Lise og Peter har hjertet med i det de laver og jeg vil til enhver tid give dem mine allervarmeste anbefalinger.

– Mette Piper, Psykoterapeut MPF

Ring 31 14 28 38 og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Derfor kan vi hjælpe dig!


Vi hedder Peter og Lise og vi hjælper dig, der mangler en ny hjemmeside, med at få din business online, så du kan begynde at modtage kunder og tjene penge i din virksomhed. Alt sammen for at du kan bruge din tid på det du brænder for og samtidig leve af det.

Peter, som er programmør har siden 1999 arbejdet indenfor online branchen, hvor han har hjulpet med at skabe god online forretninger. Hans baggrund er 15 års ansættelse hos Travelmarket, og backpacker sitet BackpackerPlanet.dk, som han driver med 2 kammerater. Derudover er Peter webudvikler på Aarhus Universitet.

Udover at være uddannet datamatiker har Peter gennem årene arbejdet som programmør, projektleder, intern konsulent og ikke mindst, så er han lidt af en online marketingnørd.

Lise er uddannet mediegrafiker og har arbejdet med det online medie siden 2005, hvor hun har haft selvstændig grafisk virksomhed og skabt online universet Slipangsten.dk, som er et online site med stor succes.

Hos Stærke Sider arbejder vi for at få dig og din business til at stå stærkt, så du opnår success online. Det gør vi, fordi vi tror på, at hvis flere mennesker får indsigt i de muligheder der er, vil flere opnå success online og dermed tjene flere penge. Flere penge er ikke nok i sig selv, men det vil give dig søvn om natten og hjælpe dig til at skabe flere eventyr med din business.

Vi brænder for at optimere mulighederne i din virksomhed!

Lad os hjælpe dig igang med:

 

 Ny hjemmeside

Bliv fundet online!

 •  Mulighed for selv at opdatere dit site – WordPress (CMS).
 •  Søgemaskinevenlig – Du bliver synlig på Google.
 •  Mobilvenlig – Er tilpasset både mobil, tablet og desktop.
 •  Kontaktformular – Bliv kontaktet af kunder direkte fra sitet.
 •  Byg siden op, som du vil – Dit site bliver, som du ønsker det
 •  Eget domæne – Hjemmesiden på dit eget domæne.
 •  Dit eget design – Dit site, dit design. Vi hjælper dig.

 

Jeg vil gerne ha’ et uforpligtende tilbud
 

 +45 31 14 28 39

 

 Tilkøb

Hjælp til din business

 
 

Jeg vil gerne ha’ et uforpligtende tilbud
 

 +45 31 14 28 39

  Ofte stillede spørgsmål

SVAR: Alle hjemmesider er unikke. Dine behov og ønsker vil altid være unikke og derfor vil prisen også være individuel.

Bestil et kaffemøde (eller et opkald) og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, du kan forholde dig til.

Ring 31 14 28 39 og få tilsendt et uforpligtende tilbud!

SVAR: Har du brug for hænder til at tage sig af de mere trivielle opgaver, som f.eks. opdatering af hjemmesidens tekster, billeder etc. Så har vi også en løsning på dette.

Her er priserne naturligvis ikke i samme niveau som ekspert hjælpen. Nedenfor kan du se priser for klippekort på “Ekstra hænder til rejsebureau” pakken.

Prisen per time falder, når du køber flere timer.

 • 10 timers klippekort = 800 pr. time
 • 20 timers klippekort = 700 pr. time
 • 30+ timers klippekort = 600 pr .time

Ring 31 14 28 39 og lad os finde løsningen til dit behov!

SVAR: Det kommer an på, hvor mange timer du har behov for.

Prisen per time falder, når du køber flere timer.

 • 10 timers klippekort = 800 pr. time
 • 20 timers klippekort = 700 pr. time
 • 30+ timers klippekort = 600 pr .time

Du bestemmer selv. Er du i tvivl?

Ring 31 14 28 39 og lad os finde ud af, hvad der passer bedst til dit behov!

  Hvad siger andre?

“PETER HAR OVERBLIK OG ERFARING DER GØR HAM I STAND TIL AT LØSE OG VARETAGE OPGAVER SOM ANDRE GIVER OP OVERFOR”

Vi hyrede Peter da vi havde brug for en mand der kunne sætte et møde-booking site op for os hurtigt.

Peter løste opgaven hurtigt og kompetent, og vi var ikke et sekund i i tvivl om at opgaven var i erfarne hænder.

Mit indtryk af Peter er at hans mange år i branchen har givet ham et overblik og erfaring der gør ham i stand til at løse og varetage opgaver som andre giver op overfor.

Jeg kan varmt anbefale Peter og Stærke Sider til lignende opgaver!

Søren Risager, indehaver og partner i Webjuice.dk

“EN TRYGHED FOR SIKKER LEVERING”

“Jeg har flere gange brugt Lise Kryger som leverandør til både tryksager, annoncer og hjemmeside setup, og har i den forbindelse altid fået leveret et produkt, der svarede til mine krav og forventninger.

I en travl hverdag, er det vigtigt for mig, at en grafiker hurtigt fanger det budskab, der skal sendes, kobler det med en kreativitet, sikrer en hurtig og effektiv korrekturgang og ikke mindst overholder deadlines. Det har Lise formået til fuld tilfredshed.

Samtidig har Lise med sit overblik over trykkerier formået at få forhandlet nogle gode priser og leverancer i hus. Derfor mine bedste anbefalinger af Lise og hendes grafiske arbejde.”
Lene Lundquist, Ejer og HR-partner i LUNDQUIST Human Resource ApS

“JEG ER VIRKELIG BEGEJSTRET OVER JERES ARBEJDE”

Vil lige benytte lejligheden til at sige, at jeg virkelig er begejstret over jeres arbejde. Synes selve processen har været super god og jeres service helt i top.
Har en rigtig god fornemmelse af, at vi rent faktisk selv kan drive sitet fremover. Imponerende!! 🙂

Så tak for godt arbejde.

Michael Reinholdt, Partner i Cubicasa & Ejer af TalentMatch

“Resultatet er blevet endnu bedre end jeg havde drømt om”

Lise & Peter er topprofessionelle og servicemindede. De var fra start meget optagede af, og lydhør overfor mine ideer og tanker omkring min hjemmeside. Med den største indlevelse og respekt har de forvandlet det til et site, som på alle måder udstråler og afspejler mine ønsker.

Processen og samarbejdet har været utrolig behagelig og resultatet er blevet endnu bedre end jeg havde drømt om.

Det er tydeligt at Lise og Peter har hjertet med i det de laver og jeg vil til enhver tid give dem mine allervarmeste anbefalinger.

– Mette Piper, Psykoterapeut MPF

“PETER HAR HURTIGT FUNDET UD AF, HVAD VI GERNE VILLE HAVE”

Vi har kun ros til Peter. Vi har helt sikkert ikke vidst nok om det at lave hjemmesider og har ikke haft tiden. Men alligevel har han hurtigt fundet ud af, hvad vi gerne ville have, og tingene er blevet løst hurtigt. Vi har flere gange sagt til hinanden, at det var lige sådan, vi havde forestillet os det.

Anne Marie & Rasmus, indehaver af twodanesontour.com

“EN YDERST DYGTIG OG KOMPETENT WEBUDVIKLER, DER FORSTÅR AT SKABE ET GODT SAMARBEJDE”

Jeg har af flere omgange samarbejdet med Peter omkring setup og udvikling af hjemmesider for www.sweetgeeks.dk, og i den forbindelse har samarbejdet altid været en fornøjelse og en lærerig proces for mig, hvor jeg tilegner mig nye kundskaber.

Peter danner hurtigt et overblik over opgaven, og er dygtig til at planlægge arbejdsgangen, hvilket gør fremgangen af opgaven meget lettere for alle involverede. Man kan se og mærke, at han har engagement og mange års erfaring i branchen, da han fremlægger konstruktive og yderst brugbare løsninger, der altid giver den bedste løsning og resultat for opgaven.

Peter er samtidig rigtig god til at træde til og hjælpe, når mangel af forståelse eller problemer opstår i udviklingsfasen. Han er dygtig og hurtig til at finde løsninger, og er særdeles god til at formidle hjælpen videre på en overskuelig og forståelig måde. Han er stærk i at kommunikere og holde kommunikationen i et opgaveforløb.

Ikke nok med en professionel og flittig tilgang til tingene, så er Peter en rigtig god og imødekommende person. Jeg kan varmt anbefale Peter til andre!

Claire Frances Johansson, Multimedie Designer & Webudvikler, www.clairefj.com

“PETER IS ONE OF THE BEST CLIENTS I HAVE EVER DEALT WITH IN WEB DEVELOPMENT WORLD”

Peter is very nice as a person and equally good as a client to interact with. He has in-depth knowledge of projects he would work on and would always provide a full bundle of information for the project. He has an excellent understanding of programming concepts and designing stuff. His communication skills make your work so easy and hassle free.

As per my opinion Peter is one of the best clients i have ever dealt with in Web Development World.

Arvind Kumar, Inimist.com

“LISE FORMÅEDE AT UNDERSTØTTE VORES HENSIGTER OG BUDSKABER VED HJÆLP AF HENDES KREATIVITET OG GRAFISKE TALENT”

“I forbindelse med udarbejdelse af brochure omhandlende IVÆRKSÆTTERPAKKEN, valgte vi at samarbejde med Lise Kryger. Opgaven var at omsætte nogle streger og tanker til en tryksag, og herefter sætte brochuren i produktion. Lise formåede at understøtte vores hensigter og budskaber ved hjælp af hendes kreativitet og grafiske talent.

Lise forestod en meget hurtig proces fra afdækning af ønsker og behov frem til selve leveringen. Yderligere afklaring foregik pr. mail og telefon, så ingen af os spildte unødig tid på møder og transport. Også på den tekstmæssige side er Lise ”ret skarp”, hvormed hun også kan være med til at foretage den sidste korrekturlæsning. En evne som kun de færreste grafikere har.

En anden ting, som vi virkelig satte pris på hos Lise var, at hun altid fulgte op på leveringen fra trykkeriet, og hun aldrig forlod opgaven før, vi havde modtaget et produkt der svarede til vores forventninger. Derfor er jeg heller ikke bange for at anbefale Lise Kryger, når jeg bliver spurgt om, hvorvidt jeg kender en god grafiker.”

Sten Olin, Iværksætterpakken.dk / Stenolin.com

“FORMÅR BEDRE END NOGEN ANDEN AT FORBINDE TEKNIK, FORRETNINGSFORSTÅELSE OG MARKEDSFØRING HELT OPTIMALT”

Peter formår, bedre end nogen anden jeg har mødt, at forbinde teknik, forretningsforståelse og markedsføring helt optimalt. Han har evnen og kreativiteten til at sætte sig ind i problemstillinger indenfor alle 3 områder og bringe den rigtige løsning frem. Han er en god sparringspartner – og formår også at løse de opgaver som han får til tiden og fuldt tilfredsstillende.

Kenneth Karl Nielsen, Rejseblogger på Globetrotters.dk og Online Marketing Manager på Travelmarket A/S

Ring på 31 14 28 39 – og lad os ta’ en snak om, hvad du har brug for!