Hvad er WordPress?

WordPress er egentlig oprindeligt weblog software, som gør det muligt at skabe sine egne blogs og skabe design på bloggen. I dag er WordPress meget mere end en blog, det bliver brugt på mere end 60 millioner sider på verdensplan, hvilket gør det til verdens måske største CMS system (Content management system).

Ud over at WordPress er utroligt fleksibelt og udbredt så er det også som udgangspunkt gratis. Det vil sige selve systemet til at lave hjemmesiden i er “Open Source”, og der eksisterer utroligt mange udvidelser til systemet, hvor de fleste enten er gratis eller koster et mindre beløb. Alt dette gør, at vi kan skabe en hjemmeside der er skræddersyet til dig – uden at du skal af med en formue for selve CMS-systemet.

Gratis CMS – men hvad betaler jeg så for?

CMS-systemet er som sagt gratis, men det tager stadig tid at få en hjemmeside til at være som man gerne vil have den, og det tager tid at få den til at blive lækker at se på.

Det vi gør er blandt andet følgende:

  • Installation af WordPress
  • Finder frem til hvad der passer bedst på dine behov
  • Installation af de rette “plugins” så siden kan opfylde dine behov
  • Opsætning af design så det bliver lækker at se på
  • Vi skaber bedst mulige struktur på din side
  • Opsætning af tekster og billeder
  • Og meget meget mere

Hvorfor WordPress

Der er rigtig mange fordele ved at bruge WordPress. Fordi det har eksisteret så længe og der er så mange der dagligt bruger det bliver CMS-systemet hele tiden udviklet og dokumenteret. Der bliver konstant udviklet nye features, temaer, og fejl bliver hele tiden rettet og dokumenteret. På nettet kan du som bruger altid søge på sætninger du er i tvivl om og der vil næsten altid være en der har spurgt som dig – og nogle kvikke mennesker der har svaret på det.

På WordPress.org og WordPress.dk kan du altid søge efter svar og hvis du ønsker det vist visuelt kan Youtube.com sikkert også klare det for dig. Har du brug for daglig hjælp til dit WordPress site hjælper vi dig naturligvis også.

Sider som “New York Times”, Nationen på Ekstrabladet og Barack Obama bruger WordPress. WordPress er i vores øjne det sikre valg!

Skule du blive uening med os eller bare have lyst til at der er en anden der arbejder videre med din side, så er du ikke låst med WordPress. Det skulle være muligt at finde andre der kan hjælpe med siden hvis du skulle ønske det, vi mener naturligvis at du vil få mest ud af at have os til det. da vi er eksperter på området.

Officielle WordPress sider

WordPress officielle side – www.wordpress.org

WordPress officielle danske side – www.da.wordpress.org