Få rådgivning og teknisk hjælp til dit rejsebureau online

 •  Tjen flere penge på dit rejsebureau online!

 •  Opdag, hvilke opgaver der er vigtigst for din business!

 •  Flyt jeres kompetencer til næste niveau!

 •   Tjener du nok på dit rejsebureau online?
 •   Løber du panden mod den tekniske problem-mur?
 •   Har du brug for hjælp til at føre dit rejsebureau videre til næste niveau?
 •   Mangler du en du kan ringe til, når det brænder på?
 •   Savner du sparring med en person, der har erfaring inden for rejsebranchen online?

  Peter formår bedre end nogen anden at forbinde teknik, forretningsforståelse og markedsføring helt optimalt

Han har evnen og kreativiteten til at sætte sig ind i problemstillinger indenfor alle 3 områder og bringe den rigtige løsning frem. Han er en god sparringspartner – og formår også at løse de opgaver som han får til tiden og fuldt tilfredsstillende.   – Kenneth Karl Nielsen – Travelmarket

Ring 31 125 619 og hør, hvad jeg kan gøre for dig!

Derfor kan jeg hjælpe dig!


Jeg hedder Peter Vejrum Terp, og jeg hjælper dig, der er i rejsebranchen med at løse dine online forretnings problemer, så du opnår besparelse, flere indtægter og større tryghed omkring din online forretning.

Siden 1999 har jeg arbejdet indenfor rejsebranchen online, hvor jeg har hjulpet med at skabe god online forretning.

Min baggrund er 15 års ansættelse hos Travelmarket, og backpacker sitet BackpackerPlanet.dk, som jeg driver med 2 kammerater.

Den erfaring jeg har er noget der tæller, for jeg har arbejdet med online rejser online i 17 år, og har dermed skabt en lang række erfaringer, som du har mulighed for at trække på.

Jeg er uddannet datamatiker, og jeg har igennem årene arbejdet som programmør, projektleder, intern konsulent og ikke mindst er jeg lidt af en online marketingnørd.

Jeg arbejder for at forandre rejsebranchen, så flere opnår success online. Det gør jeg, fordi jeg tror på, at hvis flere mennesker får indsigt i de muligheder der er, vil flere opnå success online og dermed tjene flere penge. 

Jeg brænder for at optimere vækstmulighederne i din virksomhed.

Online hjælp til dit rejsebureau

Du får hjælp til at

 •  optimere salget fra dit rejsbureau online
 •  få løst de tekniske knuder der opstår
 •  blive oplært i hvordan i bliver skarpere på jeres online marketing
 •  tage de rigtige valg på din online business
 •  varetage opgaverne selv, frem for at ansætte en ny, dyr medarbejder

Med “Hjælp og sparring til rejsebureau”-pakken, får du en pakke, hvor du får rådgivning, sparring og ad-hoc hjælp.

Pakken gør det nemt for dig, at få hjælp til dine problemer. Med mig i baghånden, får du løsninger, der hviler på mine mange erfaringer inden for rejsebranchen.

Du sparer både tid og penge, fordi jeg som “full stack online mand” har overblik, og kan se de hjørner og aspekter, de færreste formår at kende til.

Du behøver ikke tænke i, om der er timer nok til at fylde en fuldtidsstilling ud – sammen laver vi et skræddersyet samarbejde, der passer til lige præcis dine behov.

Hvad koster det?Kvad koster det?

Pakken er et klippekort, som kan have flere forskellige størrelser, da behov kan være forskellige.

Bestil et kaffemøde (eller et opkald) og få en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ring 31 125 619 og hør, hvad jeg kan gøre for dig!

  Hvad siger andre?

Vi er vældig godt tilfredse med samarbejdet

Det er nemt, det virker og det er uden noget fis! Åbenheden med, at vi selv kan følge dine timer osv, er rigtig godt.

Klippekortsordningen! Det har jeg virkelig savnet. Nogle ting kan jeg godt, men det er så fedt at have en, der kan hjælpe, hvor jeg kommer til kort! Det kan godt være lidt ensomt kun at være en af mig her, så en sparringspartner er virkeligt skønt!

Winnie Sørensen, Hannibal.dk

“PETER HAR EN KLAR FORRETNINGSFORSTÅELSE OG ER GOD TIL HURTIGT AT FÅ DANNET ET OVERBLIK OVER EN GIVEN OPGAVE”

Vi har fornøjelsen af at benytte Peter, som vores rådgiver i særligt komplekse web problematikker.

Det vi sætter særlig stor pris på, er Peters dybe engagement og fleksibilitet i samarbejdet.

Peter har en klar forretningsforståelse og er god til hurtigt at få dannet et overblik over en given opgave.

Tilmed er Peter yderst vellidt blandt vores Geeks, fordi han formidler budskaberne på en overskuelig, enkel og professionel måde og er i det hele taget en rigtig god og behagelig person, som vi sætter stor pris på.

Steffen Pederesen, indehaver af SweetGeeks.dk

“EN YDERST DYGTIG OG KOMPETENT WEBUDVIKLER, DER FORSTÅR AT SKABE ET GODT SAMARBEJDE”

Jeg har af flere omgange samarbejdet med Peter omkring setup og udvikling af hjemmesider for www.sweetgeeks.dk, og i den forbindelse har samarbejdet altid været en fornøjelse og en lærerig proces for mig, hvor jeg tilegner mig nye kundskaber.

Peter danner hurtigt et overblik over opgaven, og er dygtig til at planlægge arbejdsgangen, hvilket gør fremgangen af opgaven meget lettere for alle involverede. Man kan se og mærke, at han har engagement og mange års erfaring i branchen, da han fremlægger konstruktive og yderst brugbare løsninger, der altid giver den bedste løsning og resultat for opgaven.

Peter er samtidig rigtig god til at træde til og hjælpe, når mangel af forståelse eller problemer opstår i udviklingsfasen. Han er dygtig og hurtig til at finde løsninger, og er særdeles god til at formidle hjælpen videre på en overskuelig og forståelig måde. Han er stærk i at kommunikere og holde kommunikationen i et opgaveforløb.

Ikke nok med en professionel og flittig tilgang til tingene, så er Peter en rigtig god og imødekommende person. Jeg kan varmt anbefale Peter til andre!

Claire Frances Johansson, Multimedie Designer & Webudvikler, www.clairefj.com

  Ofte stillede spørgsmål

SVAR: Det kommer an på, hvor mange timer du har behov for.

Timeprisen falder, når du køber flere timer:

 • 10 timers klippekort = 1050 pr. time
 • 20 timers klippekort = 900 pr. time
 • 30 timers klippekort = 800 pr .time
 • 40+ timers klippekort = 700 pr. time

SVAR: Jeg kan nok ikke lære dig alt, hvad jeg kan, lige som du heller ikke kan lære mig alt, hvad du kan. Men min mission er, at du/i med tiden bliver i stand til at varetage opgaverne selv.

SVAR: Har du brug for hænder til at tage sig af de mere trivielle opgaver, som f.eks. opdatering af hjemmesidens tekster, billeder etc. Så har vi også en løsning på dette.

Her er priserne naturligvis ikke i samme niveau som ekspert hjælpen. Nedenfor kan du se priser for klippekort på “Ekstra hænder til rejsebureau” pakken.

Prisen per time falder, når du køber flere timer.

 • 10 timers klippekort = 800 pr. time
 • 20 timers klippekort = 700 pr. time
 • 30+ timers klippekort = 600 pr .time

Ring på 31 125 619 – og lad os ta’ en snak om, hvad du har brug for!